PRIVAT

Garderob Brindle Inredning Stockholm

En unik person kräver ett unikt hem.

I många år har vi på Brindle hjälpt nya och trogna kunder att skapa och utveckla sitt drömhem.

Oavsett projektet storlek är du alltid välkommen till oss. Vi gör ingen skillnad på om du bori en lägenhet på 15kvm eller i ett slott.

Ett hem är alltid ett hem oavsett dess storlek.

Brindle Inredning Stockholm Privat Portugal

Besök oss

Gör ett spontant besök och låt oss bjuda på en kaffe. Vi berätta gärna om vår inredningshjälp och de tjänster vi erbjuder. Vi tar oss tiden och svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar kring inredning och inredningshjälp.

Hjärtligt välkommen till butiken på Döbelnsgatan 47 Stockholm

Brindle Inredning Privat Hemma hos 3

Låt oss göra ett hembesök

Vi erbjuder att komma hem till er för att tillammans med er skapa det perfekta hemmet

Vårt sätt att jobba

Har alltid varit att skapa skräddarsydda hem där alla sinnen är representerade baserat på en genomtänkt harmonisk känsla.

Vår specialitet är att skapa spännande kombinationer av material och struktur.
Att på ett sobert och elegant sätt väva ihop hemmet till en tidlös och odaterad helhet.

Ett hem där livet får ta plats och unika ting lyfts fram ur en stabil och genomtänkt inredningsstil.

Vi tar dig gärna med på resan i processen att skapa det perfekta hemmet, medans andra klienter väljer att lägga hela ansvaret i våra kreativa händer, du väljer.

Med öga för detaljer och med känsla för att skapa en helhet i kombination med funktionalitet och estetik är vi det självklara valet för ditt inredningsprojekt, ovset storlek.

Hembesöket

Under hembesöket går du och en av våra inredare husesyn där hon eller ahan får en uppfattning om bostadens karaktär och storlek. Du berättar för inredaren vilka rum du vill ha hjälp med, vilken vision och ide du har med bostaden.

Det kan till exempel vara om du vill ha det ljust eller mörkt. Det finns många olika håll att gå åt och vi hjälper dig att hitta rätt i de olika stilarna.

Inredaren tar mått på berörda rum och ritar sedan upp dessa i vårt ritprogram. Efter hembesöket återvänder vår inredare till kontoret för att där börja ta fram ett förslag anpassat efter dina ideer och önskemål. Kort där efter ses ni gen på ett möte i butiken eller hemma hos dig för att gå igenom materialval och kvalite på de möbler som presenterats.

Vår uppgift är att tolka din vision och där efter ta fram möbler som förstärker och gör ditt hem komplett med allt där till.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett första möte.

Pris: Hembesök 795:-/h

Priser

Vi har ett samlingssida för vad våra olika tjänster och vad debiteringen ligger på. 

Vi har samarbete med flera företag och har förmånliga priser för byggare och

Betalning

Vi erbjuder betalning via AMERICAN EXPRESS, DINERS, VISA, MASTER CARD, Delbetlning & personliga fördelaktiga finansiella lösningar direkt via BRINLDE-Finans.
Brindle Inredning Stockholm Privat Privat